Bahner 202 jarratelkous steunklasse III

€ 28,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Ondersteuning voor je benen met de Bahner Jarretel-Steunkous. Met een indrukwekkende drukklasse 3 en een weelderige 70 denier, biedt deze kous een ongeëvenaarde ondersteuning voor vermoeide benen.

De krachtige werking van deze steunkousen is voelbaar vanaf het moment dat je ze aantrekt. Dankzij het opstuwende effect verlichten ze niet alleen de druk op je benen, maar bieden ze ook een optimale ondersteuning aan de vaten in je benen. Vergeet ongemak door vocht in je benen of de vermoeidheid na lange perioden van staan of zitten. Deze kousen zijn ontworpen om te helpen, om jouw comfort te verbeteren.

Elke stap wordt lichter en energieker, omdat de kousen een perfecte balans bieden tussen ondersteuning en comfort. Voel de bevrijding van vermoeidheid en spanning, terwijl deze steunkousen je benen omhullen met hun weldadige steun.

Kies voor de Bahner Jarretel-Steunkous en omarm een leven zonder de last van vermoeide, zware benen. Bestel nu en ervaar zelf het verschil. Gun jezelf het comfort dat je verdient!

Revitaliseer je benen vandaag nog. Bestel nu!

  • Bahner jarretel- steunkous.
  • 70 denier steunkous in de hoogste standaard drukklasse 3.
  • Deze steun kous heeft een zeer goed ondersteunend effect .
  • De kous verlicht de druk op de benen
  • Zorgt voor een opstuwende werking, waardoor de vaten in uw benen optimaal worden ondersteund.
  • Helpt bij vocht in de benen, vermoeidheid bij lang staan of zitten.